Câştigătorii concursului „La Palat”

De Folkblog la data October 5, 2010   in Rubrica CONCURS

Iată că s-a încheiat un nou concurs organizat de Folkblog.ro, împreună cu Ovidiu Scridon, amfitrioniul concertelor acustice de La Palat.

În urma tragerii la sorţi, cei doi norocoşi au fost: Madi şi Andra care au câştigat astfel câte o invitaţie de două persoane la concertul lui Ovidiu Scridon de mâine seară de la Palatul Ghika şi câte un CD cu albumul „Într-o zi” al aceluiaşi artist.

Dar, pentru că seara de mâine este una specială, Ovidiu v-a mai pregătit câteva surprize. De ziua lui de naştere artistul s-a gândit să vă dăruiască tuturor celor care aţi participat la acest concurs câte o invitaţie de două persoane la concertul său . happy .

Şi pentru că Alin Silviu, unul dintre participanţi ne-a transmis că, fiind din altă localitate nu va putea participa la concert, Ovidiu îi va dărui acestuia un CD cu albumul „Într-o zi”.

Aşadar, să recapitulăm câştigătorii şi premiile oferite fiecăruia:

Madi – o invitaţie de două persoane la concert şi un CD cu albumul „Într-o zi”

Andra – o invitaţie de două persoane la concert şi un CD cu albumul „Într-o zi”

Alin Silviu – un CD cu albumul „Într-o zi”

Daniela Hîrjoabă - o invitaţie de două persoane la concert

Ioan - o invitaţie de două persoane la concert

Radu - o invitaţie de două persoane la concert

Emilia Dănescu – o invitaţie de două persoane la concert

Preda – o invitaţie de două persoane la concert

În scurt timp de la publicarea acestui articol, câştigătorii vor primi un e-mail prin care vor afla cum pot intra în posesia premiilor.

Noi îi felicităm pe toţi participanţii şi vă facem, din partea lui Ovidiu, o invitaţie La Palat tuturor celor care ne citiţi. Vă asigurăm că seara va fi plină de surprize, că veţi fi trataţi cu toţii regeşte cu pişcoturi şi şampanie din partea sarbătoritului serii, cu multă muzică şi o atmosferă faină.

Închei aici deocamdată, nu înainte de  a-i ura de pe de acum lui Ovidiu, din partea echipei Folkblog, un sincer şi călduros „La mulţi ani!” cu multe împliniri, bucurii şi oameni frumoşi alături! Să ne trăieşti, Ovidiu!   happy

PS: În curând vă aşteaptă un nou concurs din seria „La Palat”, aşa că rămâneţi pe recepţie!

4 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. LA MULTI ANI cu sanatate sa ne poata incanta cu cantecele sale minunate din partea mea !!! … si multumesc pentru CD-ul oferit.
    Multumesc echipei blogfolk pentru sansa de a participa la acest concurs.

  2. Multumesc frumos, … v-astept la concerte!

  3. Eu îi voi spune personal “LA MULŢI ANI!” lui Ovidiu. Sunt sigură că va fi o seară specială. Palatul Ghika este o locaţie selectă, unde este imposibil să nu te simţi bine. Iar dacă mai e şi ziua amfitrionului serilor de miercuri “La Palat”, voia bună va fi cu siguranţă garantată.
    Mă voi gândi la voi, fetele şi băieţii de la Folkblog, atunci când voi ciocni cu Ovidiu cupa de şampanie.
    Cu drag, Lia happy

  4. Salve! La Multi aNI, Ovidiu! Te saluta si iti multumesc Costi Preda si Gabriela!

Comentariul tau :